Branded Video Content

A Guide to create your brandstory

Jouw Merkverhaal

Jouw merkverhaal bestaat uit alle mijlpalen die je tot nu toe hebt behaald. Wij willen weten wat deze highlights zijn, die kunnen we namelijk meenemen in het verhaal wat we voor jou in beeld gaan brengen. Begin je nu pas met het bouwen aan je brand? Geen probleem we hebben nu alle vrijheid om een krachtig verhaal te bedenken waaraan jouw doelgroep zich zal hechten!

Diensten

Creative Direction

Video Production

Social Media Strategy

Leestijd

1min

Stap 1

We beginnen met een creative intake. Dit is een gesprek waarin we ons verdiepen in jouw bedrijf. We willen achterhalen wat de merkwaarden zijn en waarom mensen zich zouden willen verbinden met jouw merk. 

Stap 2

We gaan aan de slag met de informatie die we hebben verzameld uit de creative intake. Hieruit zal een concept voortvloeien die wij vervolgens zullen pitchen aan jou of jouw team.

Stap 3

Na goedkeuring van het concept gaan wij aan de slag met de uitwerking hiervan. We plannen een shooting day in, regelen figuranten als het nodig is en zorgen voor alles wat er nodig is voor een succesvolle productie.

Stap 4

1 Video maken is nooit genoeg, de wereld is continu in beweging en veranderd met de seconde. Een langdurige samenwerking met CRINSO aangaan zal ervoor zorgen dat je maandelijks wordt voorzien van video content die inspeelt op alle ontwikkelingen binnen jouw branche.

Jouw eigen merkverhaal?

6 + 9 =

Contact

Phone

+31 06 31 90 06 63

Email

Address

Spui 35K, Den Haag