About Us

We helpen jou van A tot Z. We doen onderzoek, we bedenken een creatief concept en we voeren het uit. Met als resultaat producties die de relatie tussen jouw bedrijf en de doelgroep versterken.

Reviews

Wat zeggen onze klanten over ons?

Voor The Young Visions heb ik al meerdere keren Crinso in gezet. Dit is elke keer met resultaat. Crinso komt met de beste en meest creatieve ideeën om te contacten en te binden met mijn doelgroep. Via mijn socials krijg ik altijd de meeste en leukste reacties én (niet geheel onbelangrijk) views op de video content. De fijne samenwerking het vertrouwen en het luisterend oor van Crinso zorgt er goed voor dat mijn visie elke keer weer werkelijkheid word gemaakt en mijn boodschap goed overkomt op mijn doelgroep. Naast de bovenstaande geleverde kwaliteiten biedt Crinso ook nog meer diensten aan waar ik zeker in de toekomst gebruik van ga maken. Ik raad Crinso iedereen aan!!

The Young Visions

www.theyoungvisions.nl

Voor Qoupe hadden we een video nodig die ons nieuwe concept naar kappers in heel Nederland kon brengen. We hadden meer dan een jaar aan ons project gewerkt, dus toen het tijd was om ons product te lanceren, hadden we een video nodig die al deze inspanningen op de best mogelijke manier tot zijn recht zou laten komen. Toen we eerder werk van Crinso zagen, wisten we meteen dat dit was wat we wilden voor onze eerste promovideo. En vanaf de eerste interactie tot aan het eindresultaat was het de hoogste kwaliteit van communicatie, arbeidsethos en productie. Door het eindresultaat op onze sociale media te plaatsen, werd niet alleen ons aantal volgers aanzienlijk groter, maar het leverde ons ook onze eerste verkoop op.

Qoupe App

www.qoupe.app

Met mijn bedrijf Guivage heb ik Crinso benaderd voor het produceren van video content. Hiervoor had ik contact met trevor aangezien het ons ontbrak aan creativiteit i.c.m. een budget bepaling. Het fijne aan de samenwerking met trevor vond ik als allereest het begeleidend proces. Wij wisten door heldere communicatie van Trevor precies waar we aan toe waren en hoe ons gewilde content tot stand zou komen.
Tijdens dit proces heeft Trevor zijn creativiteit kunnen aantonen voor het budget wat wij hadden. Crinso is uiteindelijk binnen het budget gebleven en het resultaat was net een film. Zo professioneel, dit leek net op een TV commercial!

Guivage

www.guivage.com

%

Klant Tevredenheid

Video Producties

Klanten

Our Team

We zijn een groep creatieve freelancers. Iedereen heeft een specifieke vaardigheid en deze vaardigheden brengen we samen voor jouw bedrijf.

Trevor Zaalman

Creative Director

Tamara de Jong

Productie Assistent

NIma Ameli

Videograaf

Algemene Voorwaarden

1. Intellectuele eigendomsrechten:

   a. Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud, ontwerpen, logo’s, merken en andere materialen op deze website zijn eigendom van The Creative Insight Source, ook wel te noemen CRINSO, tenzij anders vermeld.

   b. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van The Creative Insight Source (CRINSO) de intellectuele eigendommen te kopiëren, reproduceren, verspreiden, wijzigen of gebruiken voor commerciële doeleinden.

2. Inzendingen van gebruikers:

   a. Wanneer gebruikers inhoud, ideeën, suggesties of andere materialen indienen via onze website, behoudt The Creative Insight Source (CRINSO) het recht om deze inzendingen te gebruiken, aan te passen, te reproduceren, te verspreiden en openbaar te maken.

   b. The Creative Insight Source (CRINSO) is niet verplicht om de vertrouwelijkheid van inzendingen van gebruikers te waarborgen en is niet aansprakelijk voor eventuele inbreuk op intellectuele eigendomsrechten die voortvloeien uit deze inzendingen.

3. Bescherming van intellectuele eigendommen:

   a. The Creative Insight Source (CRINSO) zal alle redelijke maatregelen treffen om de intellectuele eigendommen te beschermen tegen ongeoorloofd gebruik, kopiëren of verspreiden.

   b. Het is niet toegestaan om de intellectuele eigendommen van The Creative Insight Source (CRINSO) te gebruiken voor onrechtmatige doeleinden of inbreuk te maken op de rechten van derden.

4. Geschillen en claims:

   a. The Creative Insight Source (CRINSO) zal elke inbreuk op intellectuele eigendomsrechten serieus nemen en zal passende juridische stappen ondernemen om deze te beschermen.

   b. Gebruikers worden aangemoedigd om eventuele vermoedelijke inbreuk op intellectuele eigendomsrechten te melden aan The Creative Insight Source (CRINSO) voor een snelle en eerlijke afhandeling van geschillen.

Door gebruik te maken van onze website en diensten stemt u in met deze Algemene Voorwaarden met betrekking tot de bescherming van intellectuele eigendomsrechten. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met The Creative Insight Source (CRINSO).

Video Content MArketing Nodig?

11 + 2 =

Contact

Phone

+31 06 31 90 06 63

Email

Address

Spui 35K, Den Haag